ETA Andare Animal 1493 90020

(0)

Kód: 084790

Výrobca:

Príkon vysávače: 800 W
Objem prachového vrecka alebo nádoby: 2.2 l
Príslušenstvo: podlahová a štrbinová hubica, hubica na zvieracie chlpy
Typ filtrácie: bezsáčkový
Akčný rádius/dosah: 9 m



Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

99,00 € s DPH

82,50 € bez DPH

Ideálny pomocník v domácnosti s maznáčikmi

Ste milovníci domácich maznáčikov? Tak práve pre vás je vysávač ETA Andare Animal ako stvorený. Tento bezvreckový vysávač je vhodný na vysávanie chlpov po domácich miláčikoch. S unikátnym nástavcom DermoPet ošetríte kožu a srsť domáceho maznáčika. Zbavíte zvieratá nečistôt, škodlivín a alergénov ako je napr. prach a peľ. Vysávač má vysoký sací výkon až 800 W a objem nádoby na prach 2,2 l. Vďaka prítomnosti úsporného ECO motora vyniká svojou úspornosťou.

Jednoduchá manipulácia

Ak sa bojíte poškriabanej podlahy, tak nemusíte. Vysávač disponuje mäkkými kolieskami, ktoré chránia podlahu proti poškriabaniu. Vysávač je možné parkovať v dvoch polohách. V každej polohe je umiestnený nástavec pre podlahovú hubicu, vďaka ktorému bude vysávač uskladnený v stabilizovanej polohe. Súčasťou je aj držadlo, ktoré vám manipuláciu s ním veľmi uľahčí.

Šikovné funkcie

Vysávač disponuje signalizáciou nádoby na prach, takže nemusíte neustále kontrolovať, či nemáte nádobu plnú. Ďalej je tu aktívna ochrana chrániaca motor pred spálením. Môžete tiež elektronicky regulovať sací výkon, kvalitný HEPA filter a automatické navíjanie prívodného kábla.

Unikátna výbava

K vysávaču získate špeciálne príslušenstvo ako je unikátny nástavec DermoPet, ktorý sa šetrne stará o srsť vašich domácich maznáčikov. Súčasťou výbavy je univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, štrbinová hubica, hubica na čalúnenie a kefka. Vo výbave nechýba ani turbohubica a malá turbohubica na efektívne vysávanie zvieracej srsti či vlasov z kobercov.

Testované v Nemecku

Obľúbený vysávač ETA Andare Animal žne úspechy aj v zahraničí. V prestížnom nemeckom časopise TestMagazine získal hodnotenie 1,9 (dobrý).

Technické parametre

Farba Červená
Maximálny príkon ( W ) 800
Hlučnosť ( dBA ) 77
Dĺžka kábla ( m ) 6 m
Objem nádoby ( L ) 2,2
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty

Produkty ktoré sa hodia k tomuto