ETA Tiara II 0269 90000

(0)

Kód: 086801

Výrobca:

Príkon : 2200 W
Typ žehličky : naparovacia
Parný ráz : 120 g/min
Samočistenie : Áno
Žehliaca plocha : keramická
Konštantná para : 40 g/min

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

22,90 € s DPH

19,08 € bez DPH

Naparovacia žehlička ETA026990000 Tiara II v tyrkysovom elegantnom prevedení vám pomôže ľahko a rýchlo vyžehliť veľké množstvo prádla. S príkonom 2200 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude pripravená na žehlenie, o čom vás informuje svetelná signalizácia.

Naparovacia žehlička prekoná vaše očakávania

S parným výdajom 40 g/min. jednoducho prežehlíte aj ťažko vyžehliteľné silné látky. Pokiaľ sa objavujú záhyby na šatách či obleku, s radosťou využijete naparenie, ktoré je možné navýšiť parným impulzom až na 120 g/min. Toto naparenie je možné použiť aj pre vertikálne naparovanie látok, ktoré prádlo narovná bez nutnosti kontaktu so žehliacou plochou.

Určite privítate tiež funkciu kropenia, ktorú využijete na navlhčenie nepoddajných a pokrčených látok. Naparovacia žehlička je ideálna pre väčšie množstvo odevov, pretože odstraňuje nutnosť častého doplňovania vody vďaka zásobníku vodnej nádržky o veľkosti 450 ml. Súčasne systém DRIP STOP zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu vody z dosky pri nastavení nízkej teploty.

ETA Tiara II 0269 90000 je opatrená ergonomicky tvarovanou rukoväťou a extra dlhým 2 m napájacím káblom. Napájací kábel je naviac osadený výkyvným kĺbom, ktorý chráni kábel pred poškodením. Kábel je možné po ukončení žehlenia rýchlo navinúť na zadnú časť a potom bezpečne odložiť žehličku na stojan do odkladacej polohy.

Špeciálne funkcie žehličky pre ľahšie použitie

Špeciálnu žehliacu plochu tvorí keramická doska, ktorá má jedinečné vlastnosti. Vďaka svojmu zloženiu má vysokú vodivosť teploty a rýchlo sa nahrieva. Súčasne má veľmi dobrú kĺzavosť, naviac je nepriľnavá a odolná proti poškrabaniu.

Žehlička je vybavená samočistiacou funkciou, tento systém jednoducho a kompletne čistí vnútornú konštrukciu žehličky. Samozrejmou funkciou naparovacej žehličky Tiara II je systém odvápňovania, ktorý zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a predlžuje životnosť žehličky.

Technické parametre

Farba Modrá
Maximálny príkon ( W ) 2000 - 2500 W
Dĺžka kábla ( m ) 2 m
Vertikálne naparovanie Áno
Automatické vypnutie Áno
Anti drip - systém proti odkvapkávaniu Áno
Odvápňovací systém Áno
Samočistiaca Áno
Parný ráz v rozsahu od 100 do 150 g/min.
Konštantná para 40 g/min
Typ žehliacej plochy Keramická
Objem nádržky 450 ml
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu