AEG - INDUKČNÉ PANELY - NENAHRADITEĽNÝ POMOCNÍK PRI VARENí

AEG - INDUKČNÉ PANELY - NENAHRADITEĽNÝ POMOCNÍK PRI VARENí

Nenahraditeľný pomocník pri varení

Túžite doma pripravovať jedlá ako profesionáli? Potom potrebujete spoľahlivý a presný varný panel, ktorý vždy bleskovo splní vaše pokyny. Naše indukčné varné panely sú vybavené intuitívnym posuvným dotykovým ovládaním, s ktorým okamžite zmeníte výkon varnej zóny. Vďaka funkcii FlexiBridge môžete spojiť viac varných zón do jednej veľkorysej plochy na varenie vo veľkých nádobách. Nečakaná variabilita.

Rozpúšťanie čokolády v panvici na indukčnej varnej doske AEG

Bezkonkurenčná rýchlosť

Indukčné varné panely sa zohrievajú oveľa rýchlejšie ako ostatné typy varných plôch, a tak môžete ušetrený čas venovať dolaďovaniu chuti. Citlivé dotykové ovládanie umožňuje pohodlné a okamžité nastavenie teploty jediným pohybom. Bez zaváhania pripravíte dokonalú omáčku alebo rozpustíte čokoládu bez vodného kúpeľa. Majte všetko pod kontrolou.

Okamžitá zmena teploty posunutím nádoby

Vďaka precíznej regulácii teploty získate z každého jedla maximum chuti rovnako ako ostrieľaní profesionálni kuchári. Funkcia PowerSlide vám umožní uviesť pokrm do varu, dusiť ho alebo udržiavať jeho teplotu jednoduchým presunutím nádoby z jednej varnej oblasti na druhú. Môžete si vybrať z celej škály prednastavených teplotných úrovní alebo si určiť svoju vlastnú. Ako vám to vyhovuje.

Funkcie na každú príležitosť

Či už chystáte veľkú hostinu, alebo len večeru pre dvoch, náš indukčný varný panel s funkciou FlexiBridge sa prispôsobí akémukoľvek riadu a rovnomernou distribúciou tepla zabezpečí skvelé výsledky. Spojte dohromady až 4 varné zóny, aby ste čo najlepšie zužitkovali priestor, ktorý máte k dispozícii. S funkciou FlexiBridge je manipulácia s veľkými panvicami alebo väčším počtom nádob úplne jednoduchá.

Elegantný minimalistický dizajn

V jednoduchosti je síla. Elegantní varná deska MaxiSense® Pure díky svému minimalistickému provedení zapadne do každé kuchyňské linky. Moderní červené ovládací LED prvky a varné zóny jsou viditelné pouze tehdy, když je potřebujete, jinak je varná plocha zcela hladká. Povrch desky MaxiSense® Pure proto vždy umožňuje snadné a rychlé čištění.

Zelenina sa prudko smaží na grilovacej panvici

OKAMŽITÝ PREHĽAD, PRESNÁ REGULÁCIA

Indukčný varný panel MaxiSense® Combi vnesie do vašej kuchyne slobodu. Či už pripravujete dusené jedlo vo veľkom hrnci, alebo len restujete zeleninu v malej panvici, varná plocha FreeZone sa nádobe vždy prispôsobí. Veľký displej zatiaľ monitoruje všetko dianie na varnom paneli – polohu všetkých nádob aj nastavenie výkonu pod nimi. Prípravu jedla tak máte vždy úplne pod kontrolou.

Play

INTELIGENTNÁ TECHNOLÓGIA VÁS NEBUDE VYRUŠOVAŤ

Príprava lahodných pokrmov si vyžaduje absolútnu koncentráciu. Vďaka funkcii Hob2Hood bude varný panel ovládať zároveň aj odsávač pár, aby vás pri varení nič nerozptyľovalo. Odsávač sa automaticky rozsvieti, spustí a nastaví výkon ventilátora podľa intenzity varenia. Ak preferujete manuálne ovládanie, samozrejme, ho máte kedykoľvek k dispozícii.