Urobte si párty kdekoľvek

Urobte si párty kdekoľvek

Roztancujte sa v rytme perfektného zvuku reproduktora JBL PartyBox STAGE 320 . Zvuk JBL Pro a veľké dunivé basy naplnia širokú zvukovú scénu a rozhýbu Vás aj známych, zatiaľ čo ich oči poteší adaptívna svetelná show víriacich hviezdnych svetiel. Konštrukcia ktorá Vás očarí ! Pevná teleskopická rukoväť a kvalitné kolieska znamenajú, že JBL PartyBox Stage 320 môžete prevážať takmer kdekoľvek a párty Vám nezruší ani malý dážď vďaka odolnosti voči striekajúcej vode. Reproduktor poskytuje až 18 hodín prehrávania hudby , ak by sa zábava predĺžila stačí len vymeniť batériu a pokračujete ďalej !!! 

AI Sound Boost analyzuje prichádzajúci signál v reálnom čase a zároveň používa algoritmus AI na predpovedanie pohybu reproduktorov a odozvy výkonu. Tlačí menič na jeho maximálne vlastnosti, pričom naplno využíva dynamický rozsah pre lepší a výkonnejší zvuk. Tiež znižuje skreslenie aj pri vysokej hlasitosti, maximalizuje výstup basov a celkovú hlasitosť. 

Auracast™ Vám umožní bezdrôtovo pripojiť viacero reproduktorov PartyBox s podporou JBL Auracast Aplikácia JBL PartyBox zjednoduší pridávanie interaktívnych párty efektov, ovládanie hudby, úpravu nastavení EQ a prispôsobenie farieb a vzorov perfektnej svetelnej show pre dokonalú párty atmosféru.