ETA Farmer 4777 90000

(0)

Kód: 086197

Výrobca:

Digitálna kuchynská váha.
Maximálna hmotnosť váženia  (kg): 20
TARA-funkcia dovažovania: Áno
Objem misky (L): -
Napájanie: 2 x CR2032

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

17,90 € s DPH

14,92 € bez DPH

Digitálna kuchynská váha ETA Farmer má extra veľkú vážiacu plochu 20,5 x 24 cm, ktorá je vyrobená z tvrdeného skla. Váha sa pýši veľmi vysokou kapacitou váhy až do 20 kg, a vysokou presnosťou váženia s rozlíšením na 1 g. Bude vašim skvelým pomocníkom v kuchyni nech už budete potrebovať zvážiť suroviny o nižších hmotnostiach, alebo treba odvážiť väčšie hmotnosti ako je množstvo ovocia pre výrobu domáceho džemu či marmelády.

Pomocou dotykového ovládania si môžete pohodlne nastaviť meranie v jednotkách g (gramy), lb:oz (libry:unce), ml (mililitre) nebo fl´oz (tekuté unce). Nameranú hodnotu potom vyčítate na prehľadnom LCD displeji. S funkciou TARE môžete odčítať hmotnosť nádoby alebo postupne dovažovať. Kuchynská váha je vybavená indikátorom preťaženia a indikátorom slabej batérie. Protišmykové nožičky sa postarajú o vyššiu stabilitu na pracovnej ploche.

Kuchynskú váhu možno po skončení váženia vypnúť manuálne, alebo sa vypne automaticky. Vďaka tenkému prevedeniu je váha skladovateľná. Prevádzka je zaistená na 2 ks batérií typu CR2032, ktoré sú súčasťou balenia.

Digitálna kuchynská váha ETA Farmer sa vďaka svojmu prevedeniu bude ľahko udržovať v čistote, a bude elegantným, ale napriek tomu praktickým pomocníkom vo vašej kuchyni.

Technické parametre

Farba Čierna
Automatické vypnutie Áno
Displej Áno
Napájanie Akumulátor
Typ batérie 2 x CR2032
Materiál Sklo/plast
Smart Nie
Maximálna nosnosť 20 kg
Funkcia Zero Nie
Funkcia časovača Nie
Funkcia Tare Áno
Váženie a výpočet nutričnej hodnoty Nie
Merné jednotky g (gramy) / lb:oz (libry:unce) / ml (mililitry) / fl´oz (tekuté unce)
Miska Nie
Presnosť váženia 1 g
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu