ETA Inesto 3174 90000

(0)

Kód: 082021

Výrobca:

Časovač/minútka: áno
Displej: áno
Filter: papierový filter
Kanvica: sklenená kanvica
Nahrievacia platnička: Áno
Objem kanvice kávovaru: 1.5 l
Príkon kávovaru: 900 W

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

59,00 € s DPH

49,17 € bez DPH

Lahodná chuť v každej kvapke

Kávovar ETA Inesto vám spríjemní ráno čerstvou prekvapkávanou kávou, ako aj svojou nekomplikovanou obsluhou. Vďaka veľkej sklenenej kanvici s vekom vám stlačením tlačidla vykúzli až 1,5 l tak akurát silného a voňavého životabudiča. Pokiaľ sú navyše vaše rána pomalé alebo trochu chaotické, prípadne chcete pripraviť kávu aj pre vašich blízkych, ktorí sa zobúdzajú o niečo neskôr, zamilujete si prihrievaciu platňu, ktorá kávu udrží na ideálnej teplote až pod dobu jednej hodiny.

Jednoduchá príprava, maximálny pôžitok

Prípravou kávy vás prevedie digitálny displej s ukazovateľom času, ktorý má tiež funkciu časovača. Svoju kávu si tak môžete nechať pripraviť na vami zvolený čas. Ovládanie pomocou niekoľkých tlačidiel je jednoduché a intuitívne, takže ho hravo zvládnete ešte rozospatí. Jednoduchá je tiež údržba kávovaru – jednotlivé diely môžete umývať v umývačke na riad a celý povrch je ľahko umývateľný.

Filtrovaná káva podľa vášho gusta

Kávovar je vybavený trvalým filtrom, do ktorého sa priamo sype mletá káva a je možné ho ľahko vybrať a vyčistiť. Je však prispôsobený aj na používanie papierových filtrov (veľkosti č. 4 alebo 1x4).

Funkcia DRIP STOP zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu, takže okolo kávovaru nevzniká žiadny neporiadok. Bezpečné používanie potom zaistí bezpečnostná tepelná poistka. Vďaka vodoznaku na zásobníku budete mať vždy prehľad, či je v kávovare dostatok vody a celú prípravu kávy sprevádza svetelná signalizácia.

Technické parametre

Maximálny príkon ( W ) 900
Objem ( L ) 1,5
Vyberateľný filter Papierový
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu