ETA Pečenka 0133 90000

(0)

Kód: 076110

Výrobca:

Elektrická zapekací hrniec.
Príkon (W):
475
Objem panvice (L): 4,3
Rozmery (cm): 35,2x44,5x17,4
Vhodná na: Varenie, dusenie, grilovanie, pečenie a zapekanie





Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

109,00 € s DPH

90,83 € bez DPH

Ušetrite priestor a energiu až o 80 %

Pokiaľ bývate v menšom byte a každý voľný priestor sa počíta, hrniec na pečenie ETA Pečenka 0133 90000 je presne pre vás. Nie je to ale žiadna podmienka, pretože svoje miesto si nájde aj v rodinnom dome s väčšou domácnosťou, či počas víkendu na chalupe. Plnohodnotne vám nahradí klasickú elektrickú rúru a v porovnaní s ňou dokáže byť až o 80 % úspornejšia. Nie ste ani nijak obmedzení vo svojom kuchárskom umení. S Pečenkou hravo zvládnete varenie, dusenie, pečenie, zapekanie alebo iba udržovanie už hotového pokrmu v teplom stave. Navyše - jedlá pripravené v Pečenke nestrácajú svoju chuť a mäso nevysychá.

Jednoduchšie pečenie a údržba s teflónovým povrchom

Pečenie a zapekanie je výrazne jednoduchšie vďaka praktickému teflónovému povrchu. Ten je využitý nielen v pracovnej nádobe a vo veku, ale tiež ako tepelný článok. Vďaka tomu nedochádza k nežiadúcemu pripaľovaniu pokrmov a ohrev je rovnomerný. Rovnako tak je aj následná údržba výrazne jednoduchšia, k čomu prispieva aj vyberateľná nádoba. Už žiadne drhnutie silou bez výsledkov!

Skvelé buchty so štvorcovým tvarom

Aj maličkosti sa počítajú. Guľatý tvar nie je zlý pre koláč. Vaše deti ale určite zbožňujú tradičné pečené buchty a pre tých je ideálny výnimočný štvorcový tvar Pečenky. Alebo by ste radi pripravili tradičné talianske lasagne a prekvapili návštevu? S Pečenkou to bude hračka!

Užívateľsky priateľský pomocník nielen pre ženy

ETA Pečenka je premyslená do posledného detailu, aby svojmu majiteľovi robila radosť a pritom spĺňala náležitosti praktického a bezpečného používania. Držadlá sú tepelne izolované, podstavec je maximálne stabilný a veko má sklenený priezor pre okamžitú vizuálnu kontrolu pripravovaného pokrmu. Jej jednoduché používanie ocenia nielen ženy, ale tiež muži, ktorí bývajú v kuchyni veľakrát menej zdatní.

Technické parametre

Farba Čierna
Dĺžka kábla ( m ) 1,5 m
Objem ( L ) 4 - 5 L
Materiál nádoby Nepriľnavý povrch
Termostat Nie
Rozmery V x Š x H (mm) 175 x 352 x 445
Hmotnosť ( kg ) 3
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu