ETA Pečenka MINI 1133 90000

(0)

Kód: 088747

Výrobca:

Elektrická zapekací hrniec.
Príkon (W):
380
Objem panvice (L): 3
Rozmery (cm): 36,4x44,1x16,8
Vhodná na: Varenie, dusenie, grilovanie, pečenie a zapekanie



Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

99,00 € s DPH

82,50 € bez DPH

Buďte tradiční a varte moderne!

Tradičné pečenie preverené našimi babičkami oslavuje návrat do našich kuchýň, tentoraz v mini verziu! Už nemusíte zúfať, že klasické pečenky sú pre vás príliš veľké. Teraz si môžete zakúpiť praktickú mini verziu tradičného modelu. Elektrický pečenie hrniec ETA Pečenka MINI 1133 90000 v čiernom prevedení vie skvele zapekať, dusiť, variť i piecť, a to veľmi úsporne a s oveľa lepšími výsledkami oproti príprave pokrmov v rúre!

Tradičné poňatie v modernom kabáte

Nová Pečenka MINI 1133 90000 je moderný produkt, ktorý si zachová prednosti, ktoré už vedeli oceniť mnohé generácie pred nami. Je určená pre rôzne úpravy jedla od klasického pečenie mäsa, zapekanie cestovín, až po dusenie či varenie. Prednosťou mini verzia je, že sa bude hodiť aj do jedno alebo dvojčlenných domácností, na chatu, na dovolenku, študentský internát, ako skvelý darček pre babičku a rovnako tak zapadne do moderných domácností.

Pokrmy dokonalej chuti

To, čo robí Pečenku výnimočnou, je predovšetkým výsledná kvalita a chuť pokrmov, ktorých s ňou dosiahnete. Jedlá v nej nestráca svoju typickú chuť a vôňu a mäso je stále šťavnaté, bez toho by malo tendencie vysychať ako pri klasickom pečení. Vďaka vykurovaciemu článku umiestnenému vo veku sa pokrm nepripáli, pečie sa efektívne a rovnomerne. Naviac ešte dokáže ušetriť energiu až o 80% oproti štandardnej rúre. Kvalitné spracovanie je zaručené predĺženú záruku na 5 rokov na vykurovacie teleso.

Všestranný pomocník

Pečenka ETA je univerzálny, čo z nej robí nepostrádateľného pomocníka. Pripraviť znamenitý obed, či už ste kdekoľvek, vám zaberie len pár minút. Stačí vložiť do pečenky mäso, ryby, zeleninu, a o všetko ostatné sa už postará vaša pečenka. Rovnako tak rýchlo vykúzlite chrumkavý múčnik alebo kysnutý koláč k popoludňajšej káve. Naviac je pracovná nádoba o objeme 3 litrov vyrobená z nepriľnavého teflonového povrchu, čo značne uľahčí údržbu a ušetrí vám veľa času.

Uživateľské pohodlie

Nádoba je uzavretá vekom s nerezovou obrubou a špeciálnymi ventilačnými otvormi. Veko disponuje praktickým skleneným priezorom a vy tak budete mať varenie vždy pod kontrolou. O bezpečnosť sa postará poistka automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje pri odobratí veka. Pokiaľ bude spotrebič zostavený do zlej pozície, ďalší z ochranných poistiek nedovolí jeho zapnutie. Tepelne izolované držadlá vám zaručí bezpečnú obsluhu a jednoduchú manipuláciu. Samozrejmosťou je ochranný tepelný kryt veka znižujúce riziko popálenia a veľmi nízka hmotnosť

Technické parametre

Farba Čierna
Maximálny príkon ( W ) 300 - 400 W
Dĺžka kábla ( m ) 1,5 m
Objem ( L ) 3 - 4 L
Materiál nádoby Nepriľnavý povrch
Rozmery V x Š x H (mm) 168 x 364 x 441
Hmotnosť ( kg ) 2,3
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu