ETA Ambito 0516 90000

(0)

Kód: 090183

Výrobca:

Typ vysávača : klasický
Vysávanie : Suché
Technológia : bezvreckový
Napájanie : sieťové
Príkon vysávača : 700 W
Akčný rádius (m):8

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

62,00 € s DPH

51,67 € bez DPH

Bezvreckový vysávač Eta Ambito s transparentnou 1,5 l nádobou . Zaručene Vás očarí jeho veľký akčný rádius až 8 m ! Komfortnejšie vysávanie Vaše domácnosti Vám zabezpečí ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanou reguláciou vedľajšieho prisávania vzduchu . 

Vysávač disponuje Eco motorom s príkonom 700 W. S kvalitným výstupným HEPA filtrom č. 12 zachytí aj tie najmenšie mikročastice, vstupný molitanový filter a vstupný textilný filter sa postarajú o takmer dokonalé upratanie so zachytením všetkých prachových častíc.

Výbava vysávača Ambito je kovová teleskopická trubica (78 cm), ktorá umožňuje ideálne nastavenie výšky pre užívateľov spolu s univerzálnou podlahovou hubicou s výsuvnou kefou. Ďalej obdržíte vankúšovú hubicu pre šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Ďalším doplnkom je štrbinová hubica vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach napríklad v rebrách radiátorov, za nábytkom atď. K tomu všetkému obdržíte ešte aj kefku s jemnými štetinkami, ktorá pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (rámy obrazov, steny, na nábytku).

Technické parametre

Farba Biela
Hlučnosť ( dBA ) 79
Dĺžka kábla ( m ) 5
Akčný rádius/dosah ( m ) 8
Objem vrecka/nádoby ( L ) 1,5
Druh filtra HEPA H 12
Teleskopická trubica Áno
Napätie ( V ) 230
Napájanie Sieťové
Príslušenstvo podlahová hubica, vankúšová hubica, štrbinová hubica, kefová
Rozmery V x Š x H (mm) 295 x 360 x 250
Hmotnosť ( kg ) 4,83
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty

Produkty ktoré sa hodia k tomuto