ETA Tiara II 1269 90000

(0)

Kód: 084656

Výrobca:

Príkon : 2400 W
Typ žehličky : naparovacia
Parný ráz : 140 g/min
Samočistenie : Áno
Žehliaca plocha : keramická
Konštantná para : 40 g/min

Na sklade v 1 predajni Predajňa ElektroHall Námestovo (5)

33,00 € s DPH

27,50 € bez DPH

Naparovacia žehlička ETA126990000 Tiara II vo fialovom elegantnom prevedení vám pomôže ľahko a rýchlo vyžehliť veľké množstvo prádla. S príkonom 2400 W sa rýchlejšie zahreje na prevádzkovú teplotu a bude pripravená na žehlenie, o čom vás informuje svetelná signalizácia.

Naparovacia žehlička prekoná vaše očakávania

S parným výdajom 40 g/min. jednoducho prežehlíte aj ťažko vyžehliteľné silné látky. Pokiaľ sa objavujú záhyby na šatách či obleku, s radosťou využijete naparenie, ktoré je možné navýšiť parným impulzom až na 140 g/min. Toto naparenie je možné použiť na vertikálne naparovanie látok, ktoré prádlo narovná bez nutnosti kontaktu so žehliacou plochou.

Určite privítate tiež funkciu kropenia, ktorú využijete na navlhčenie nepoddajných a pokrčených látok. Naparovacia žehlička je ideálna pre väčšie množstvo odevov, pretože odstraňuje nutnosť častého doplňovania vody vďaka zásobníku vodnej nádržky o veľkosti 450 ml. Súčasne systém DRIP STOP zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu vody z dosky pri nastavení nízkej teploty.

Pre maximálny luxus je ETA Tiara II 1269 90000 opatrená ergonomicky tvarovanou rukoväťou a extra dlhým 2,5 m napájacím káblom naviac osadeným výkyvným kĺbom, ktorý chráni kábel pred poškodením. Kábel je možné po ukončení žehlenia rýchlo navinúť na zadnú časť a potom bezpečne odložiť žehličku na stojan do odkladacej polohy.

Špeciálne funkcie žehličky pre najľahšie použitie

Špeciálna žehliaca plocha je tvorená hliníkovou doskou s povrchovou úpravou ELOXIUM, má vynikajúcu kĺzavosť, nepriľnavosť a vyššiu odolnosť proti poškrabaniu. Naviac sa pýši vysokou vodivosťou tepla, ktorá zaisťuje optimálne rozloženie teploty a rozvedenie pary po celej žehliacej ploche. Žehlenie so žehličkou Tiara II je veľmi jednoduché.

Žehlička je vybavená samočistiacou funkciou, tento systém jednoducho a kompletne čistí vnútornú konštrukciu žehličky. Samozrejmou funkciou naparovacej žehličky Tiara II je systém odvápňovania, ktorý zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a predlžuje životnosť žehličky.

Technické parametre

Farba Fialová
Maximálny príkon ( W ) 2000 - 2500 W
Dĺžka kábla ( m ) 2,5
Vertikálne naparovanie Áno
Automatické vypnutie Nie
Anti drip - systém proti odkvapkávaniu Áno
Odvápňovací systém Áno
Samočistiaca Áno
Parný ráz v rozsahu od 100 do 150 g/min.
Konštantná para 40
Typ žehliacej plochy Keramická
Objem nádržky 450 ml
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu