BEURER IPL 10000+

(0)

Kód: 085087

Výrobca:

Typ : Epilátor
Systém napájania : Sieťové
Svetelná plocha : 7 cm2
Životnosť : 250 000 svetelných zábleskov
3 ročná záruka !

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

299,00 € s DPH

249,17 € bez DPH

Prístroj pre dlhodobé odstránenie chĺpkov, funguje na báze intenzívneho svetla a slúži na odstránenie ochlpenia s dlhodobým účinkom pre osobné používanie.
Pre dosiahnutie najlepšieho epilačného účinku je potrebné absolvovať epilačnú kúru počas celého jedného obdobia cyklu rastu ochlpenia, ktorý sa u jednotlivých osôb líši a závisí na mieste ochlpenie na tele.
Prístroj disponuje funkciou ako z kozmetického salónu, je dermatologicky testovaný na toleranciu kože. Vďaka najmodernejšej svetelnej technologií je mimoriadne bezpečný. Životnosť je až 250 000 svetelných zábleskov!
Epilovať si môžete oblasť rúk, nôh, tváre, podpazužia alebo bikín prostredníctvom XXL - veľkej svetelnej plochy na záblesk a to až na 7 cm2. Vďaka tomu je priemerná dlžka jednej aplikácie celého tela okolo 26 minút!
Epilátor má zabudovaný automatický senzor odtieňu a tónu farby pokožky, pomocou ktorého možno zmerať farbu ošetrovanej časti pokožky, čo umožňuje použitie len na vhodných odtieňoch pokožky.
Aby bol Vás zrak chránený tak sa záblesk svetla spustí až vtedy, ak bude dotykový snímač pevne priliehať ku koži. Je to ochrana, ktorá blokuje škodlivé UV žiarenie.
Vďaka voľne stiahnuteľnej aplikácii Beurer MyIPL je epilovanie ešte jednoduchšie. Perfektná aplikácia Vás podporuje počas celej epilačnej fázy, pomáha Vám nastaviť vhodnú úroveň energie tak, aby vyhovovala Vašej koži, môžete si vytvoriť osobný plán epilovania vrátane funkcie pripomienky.
Prístroj nie je vhodný pre tmavé farby pleti a veľmi svetlé vlasy

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu