ETA Gratus 0028 90030

(0)

Kód: 079283

Výrobca:

Príkon1200 W
Objem prac.nádoby:
 5,5 L
Funkcie : 
šľahanie, hnetenie, miesenie, strúhanie
Počet rýchlostí
8 + pulzná
Planetárny systém miešania
áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

359,00 € s DPH

299,17 € bez DPH

4124905.jpg

Tento elegantný kuchynský robot Gratus Original ETA 0028 90030 disponuje výkonným motorom s príkonom 1200 W , ktorý zvládne aj vysoké zaťaženie. Môžete s ním vymiesiť cesto, šľahať, miešať, mixovať, strúhať aj krájať . Spoľahlivo pripraví suroviny pre dokonalý výsledok vášho varenia. Aj preto patrí Gratus medzi najpredávanejšie kuchynské roboty od roku 2013.

2378801.jpg

Disponuje planetárnym systémom miešania , ktorý kvalitnejšie a systematickejšie spracováva obsah nádoby a dokonale tak pripraví cesto na všetky vaše dobroty. K tomu prispieva aj predĺžená časť šľahacieho nástavca , ktorá zachytí suroviny už pri stenách nerezovej misy a spracuje tak celý obsah nádoby.

S príslušenstvom môžete miešať kysnuté cestá, cestá na tortové piškóty, palacinky a lievance, krémy, polevy aj nátierky, umixujete si koktaily, dresingy i krémové polievky a nastrúhate zeleninu i ovocie na prílohy a šaláty.

2378802.jpg

Bezpečnosť a použitie

Jeho prevedenie je celokovové. Vďaka tomu je robot odolnejší, stabilnejší a má dlhšiu životnosť. Plynulá regulácia otáčok uľahčuje jeho obsluhu a spolu s bezpečnostnými poistkami proti zlému nastaveniu a svetelnou signalizáciou prevádzky zabezpečí bezpečný priebeh celého procesu.

Jeho veľkou výhodou je jednoduchá a rýchla montáž, výmena príslušenstva a ľahká údržba. Jednotlivé príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu, čo vám ušetrí veľa času i energie.

2378804.jpg

K robotu Gratus je možné dokúpiť mlynček na mäso, mlynček na mak, nástavce na výrobu domácich cestovín, nástavec na krájanie kociek alebo dokonca lis na ovocie. S týmto doplnkovým sortimentom zvládnete pripraviť najrôznejšie pokrmy všetkých svetových kuchýň.

Skvelé recepty k jednotlivému príslušenstvu nájdete v kuchárke Šéfkuchář robot vo vnútri škatule. Spolu vykúzlite tie najbáječnejšie pokrmy pre každú príležitosť.

Technické parametre

Farba Hnedá
Maximálny príkon ( W ) 1000 - 1500 W
Počet rýchlostí 8
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Nie
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Nie
Plnenie údenín Nie
Lis na citrusy Nie
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Ano
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 5 - 6
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu