ETA Gratus Max III. 0028 90061

(0)

Kód: 089847

Výrobca:

Príkon: 1200 W
Objem prac.nádoby: 5,5 L
Funkcie : šľahanie, hnetenie, mixovanie, strúhanie, mlynček na mäso
Počet rýchlostí: 8 + pulzná
Planetárny systém miešania: áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

429,00 € s DPH

357,50 € bez DPH

Funkcie: hnetenie, krájanie, strúhanie, mixér, šľahanie, tvorítko na cukrovinky, plnenie údenín, miešanie, mäsomlynček

4132478.jpg

Pomocník, ktorý sa v kuchyni rozhodne nezaprie

Kuchynský robot Gratus MAX No. 3 ETA002890061 v modernom dizajne disponuje výkonným motorom s príkonom 1200W, ktorý zvládne aj vysoké zaťaženie. Je špecialistou na prípravu mletého mäsa. Voliť si môžete medzi 4 rôznymi hrubosťami mletia, plniť domáce údeniny alebo vytvoriť mäsové šišky Kebbe. Skvele vymiesi kysnuté cesto, cesto na tortové piškóty, palacinky a lievance, krémy, polevy a pomazánky, umixujete si koktaily, dresinky a krémové polievky, nastrúhate zeleninu a ovocie na prílohy a šaláty alebo si môžete urobiť domáce strojové cukrovinky.

2518836.jpg

Dokonalý výsledok

Disponuje planetárnym systémom miešania, ktorý kvalitnejšie a systematickejšie spracováva obsah nádoby a dokonale tak pripraví cesto pre všetky vaše dobroty behom chvíľky. K tomu prispieva aj predĺžená časť šľahacieho nástavca, ktorá zachytí suroviny až u stien nerezovej misy a spracuje tak celý obsah nádoby. Dobré spracovanie surovín je základom pre skvelý výsledok vášho tvorenia. A preto patrí Gratus medzi najpredávanejšie kuchynské roboty od roku 2013.

2518839.jpg

Bezpečnosť a použitie

Jeho prevedenie je celokovové. Vďaka tomu je robot odolnejší, stabilnejší a má dlhšiu životnosť. Plynulá regulácia otáčok uľahčuje jeho obsluhu a spolu s bezpečnostnými poistkami proti nesprávnemu nastaveniu a svetelnou signalizáciou prevádzky zaistí bezpečný priebeh celého procesu. Jeho veľkou výhodou je jednoduchá a rýchla montáž, výmena príslušenstva a jednoduchá údržba. Stačí iba uvolniť poistku ramena a môžete pohodlne vymeňovať jednotlivé príslušenstvo. Toto príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu, čo vám ušetrí veľa času a energie. Ku robotu Gratus je možné dokúpiť mlynček na mak, nástavce na krájanie a výrobu domácich cestovín, nástavec na krájanie kociek, citrusovač a lis na ovocie. S týmto doplnkovým sortimentom zvládnete pripraviť najrôznejšie pokrmy všetkých svetových kuchýň.

2518837.jpg

Skvelé recepty k jednotlivému príslušenstvu nájdete v kuchárke Šéfkuchář robot vo vnútri škatule. Spolu vykúzlite tie najbáječnejšie pokrmy pre každú príležitosť.

2518838.jpg

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 1000 - 1500 W
Počet rýchlostí 8
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Áno
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Áno
Plnenie údenín Áno
Lis na citrusy Nie
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Ano
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 5 - 6
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu