ETA Gratussino Bravo II 0023 90070

(0)

Kód: 087257

Výrobca:

Príkon: 800 W
Objem prac.nádoby: 4,5 L
Funkcie : šľahanie, hnetenie, miesenie,strúhanie,mixovanie,mlynček na mäso
Počet rýchlostí: 6 + pulzná
Planetárny systém miešania: áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

229,00 € s DPH

190,83 € bez DPH

4019957.jpg

Užitočný pomocník pre vašu kuchyňu

ETA Gratussino Maxo II má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude ohromujúci. Osloví vás bohatou výbavou, s ktorou môžete šľahať, miešať aj vymiesiť cesto. Poradí si aj so strúhaním zeleniny a orechov, s mletím mäsa, plnením údenín a dokonca aj s tvorbou mäsových trubičiek Kebbe. Zvládne smoothie, polievky i zmrzlinu.

 

Planetárny systém miešania

Výkonný 800 W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri väčšom zaťažení. Má plynulú reguláciu otáčok a kovové prevodové kolieska, ktoré zaisťujú dlhú životnosť. S protišmykovými nožičkami je zaistená stabilita a má priestor pre navinutie napájacieho kábla.

4392365.jpg

Praktický, tichý a účinný pomocník

Nástavce na robot veľmi ľahko a rýchlo nasadíte, ovládanie je jednoduché a plynulé s pomocou regulačného kolieska. Ľahko sa udržiava, väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Výkyvné rameno je zaistené bezpečnostným systémom, robot sa nespustí, ak je rameno v odklopenej polohe. Ďalej disponuje bezpečnostnou tepelnou poistkou proti prehriatiu motora a svetelnou signalizáciou prevádzky.

4392367.jpg

Bohaté príslušenstvo

V balení je veľká nerezová misa s objemom 4,5 l, sklenený mixér s objemom 1,4 l na smoothie, polievky či omáčky, miesiaci hák, šľahacia aj miešacia metla na cestá, krémy a nátierky. Ďalej mlynček na mäso s priemerom 54 mm s dvoma veľkosťami mlecích doštičiek. K mlynčeku je tiež nástavec na plnenie údenárskych produktov, ako sú domáce klobásky a jaternice. Ďalšou súčasťou je nástavec na Kebbe a strúhací nástavec so 4 strúhadlami na šaláty, orechy, strúhanku a iné. K príslušenstvu patrí ešte plastová násypka, vtláčadlo, priehľadný kryt na miešacu misu a uvoľňovacie kľúče. Ku kuchynskému robotu možno dokúpiť ešte ďalšie príslušenstvo.

Technické parametre

Farba Hnedá
Maximálny príkon ( W ) 500 - 1000 W
Počet rýchlostí 6
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Áno
Plnenie údenín Áno
Lis na citrusy Nie
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Áno
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 3,5 - 4,5
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu