ETA Gratussino Maxo II 0023 90080

(0)

Kód: 082772

Výrobca:

Príkon1000 W
Objem prac.nádoby
4,5 L
Funkcie :
šľahanie, hnetenie, miesenie,strúhanie,mixovanie,mlynček na mäso,mlynček na mak
Počet rýchlostí:
6 + pulzná
Planetárny systém miešania
áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

289,00 € s DPH

240,83 € bez DPH

Užitočný pomocník pre vašu kuchyňu

ETA Gratussino Maxo II má planetárny systém miešania, vďaka ktorému bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude ohromujúci.

Osloví vás bohatou výbavou, s ktorou môžete šľahať, miešať aj vymiesiť cesto. Poradí si aj so strúhaním zeleniny a orechov, s mletím mäsa, plnením údenín a dokonca aj s tvorbu masových trubičiek Kebbe či vyrábaním strojového pečiva. S mlynčekom na mak sa stanete expertom na najrôznejšie makové špeciality.

3988602.jpg

Praktický, tichý a účinný pomocník

Nástavce na robot veľmi ľahko a rýchlo nasadíte, ovládanie je jednoduché a plynulé s pomocou regulačného kolieska. Ľahko sa udržiava, väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Výkyvné rameno je zaistené bezpečnostným systémom, nespustí sa, ak je rameno v odklopenej polohe. Ďalej disponuje bezpečnostnou tepelnou poistkou proti prehriatiu motora a svetelnou signalizáciou prevádzky. 

Planetárny systém miešania

Výkonný 1000W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Má plynulú reguláciu otáčok a kovové prevodové kolesá, ktoré zisťujú dlhú životnosť. S protišmykovými nôžkami je zaistená stabilita a má aj priestor pre navinutie napájacieho kábla.

Bohaté príslušenstvo

V balení je veľká nerezová misa s objemom 4,5 l, ďalej potom sklenený mixér s objemom 1,4 l na smoothie, polievky či omáčky, miesiaci hák, šľahacia aj miešajúca metla na cestá, krémy a nátierky. Ďalej dva mlynčeky, jeden na mäso s priemerom 54 mm s dvoma veľkosťami mlecích doštičiek a druhý mlynček na mak. K mlynčeku na mäso je nástavec na plnenie údenárskych produktov, ako sú domáce klobásky a jaternice. Ďalšou súčasťou je nástavec na Kebbe a strúhací nadstavec so 4 strúhadlami na šaláty, orechy, strúhanku a iné. K príslušenstvu patrí ešte plastová násypka, vtláčadlo, priehľadný kryt na miešaciu misu a uvoľňovacie kľúče. Ku kuchynskému robotu možno dokúpiť ešte ďalšie príslušenstvo.

3988601.jpg

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 500 - 1000 W
Počet rýchlostí 6
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Nie
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Áno
Plnenie údenín Áno
Lis na citrusy Nie
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Ano
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 3,5 - 4,5
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu