ETA Gustus Maximus III 3128 90030

(0)

Kód: 089248

Výrobca:

Príkon1200 W
Objem prac.nádoby:
 5,5 L
Funkcie : 
hnetenie, šľahanie, krájanie, strúhanie, mixér, mäsomlynček, strúhanie, mlynček na mak, miešanie, plnenie údenín, tvorítko na cukrovinky
Počet rýchlostí
8 + pulzná
Planetárny systém miešania
áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

279,00 € s DPH

232,50 € bez DPH

3162656.jpg

Multifunkčný pomocník ETA Gustus Maximus III zastane prácu hneď niekoľkých spotrebičov naraz. Masívne a odolné kovové prevody mu navyše prepožičiavajú dlhú životnosť, a tak to s ním v kuchyni môžete poriadne roztočiť.Poteší Vás určite aj výkonný motor (1200 W) so stabilizátorom, ktorý udržuje nastavené otáčky aj pri väčšej záťaži. Rýchlosť otáčok pritom môžete pohodlne ovládať pomocou otočného regulátora alebo využiť funkciu PULSE pre okamžitú maximálnu rýchlosť.

O perfektné spracovanie obsahu misy sa postará planetárny systém miešania, ktorý spočíva v krúživých pohyboch metly okolo vlastnej osi, a navyše aj okolo celej misy. Všetky ingrediencie sa tak dokonale premiešajú. K tomu prispieva aj metla na šľahanie s predĺženou pracovnou časťou, ktorá dosiahne až ku stenám misy. Pri práci s menším množstvom surovín potom oceníte možnosť nastavenia optimálnej výšky nadstavcov.

Planetárny systém miešania nevynechá ani jedno miesto v mise,spočíva v krúživých pohyboch metly okolo vlastnej osi, a navyše aj okolo celej misy. Všetky Vaše ingrediencie sa dokonale premiešajú. Pri práci s menším množstvom surovín potom oceníte možnosť nastavenia optimálnej výšky nadstavcov.

3162654.jpg

Robot disponuje veľkou nerezovou misou s objemom 5,5 l, ktorá je okrem praktických držadiel vybavená tiež priehľadným krytom s otvorom. Ten vám umožní pridávať suroviny za chodu a zároveň eliminuje prípadné nečistoty v okolí spotrebiča.

Robot má taktiež bezpečnostný systém výkyvného ramena s aretačnou poistkou pri odklopenej polohe. Tá uľahčuje manipuláciu aj výmenu pracovných nadstavcov. Samozrejmosťou je bezpečnostná poistka proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe.Tepelná poistka, zachráni robot pred prehriatím, aktivuje sa automaticky pri preťažení stroja. Stabilitu a tým aj bezpečnosť pri práci zvyšujú protišmykové nožičky.

3162652.jpg

Zametie s námahou v kuchyni Robot ETA Gustus Maximus III má vo výbave štyri druhy metiel, vďaka ktorým sa môžete s námahou v kuchyni konečne rozlúčiť. Hnetací hák skvele poslúži pri príprave tuhého a kysnutého cesta, zatiaľ čo si metla na miesenie poradí s tými ostatnými. Metla na šľahanie a flexi metla potom vyšľahá dokonale hladké krémy a nadýchanú šľahačku. Súčasťou výbavy je tiež sklenený mixér o objeme 1,5 l, ktorý Vám pripraví ovocné smoothies, dresingy alebo krémové polievky.

Neodmysliteľnou súčasťou je aj mäsomlynček ktorý Vám ponúka voliť medzi tromi rôznymi hrubosťami mletia a prichystať tak mäso presne podľa vašich požiadaviek. Priložené nadstavce poslúžia pri výrobe domácich údenín a jaterníc, mäsových trubičiek Kebbe, ale aj strojových vianočných cukroviniek.

Vďaka nadstavcu na strúhanie so štyrmi bubienkovými strúhadlami ľahko vykúzlite zdravé zeleninové prílohy a šaláty, nastrúhate syr alebo pripravíte domácu strúhanku z tvrdého pečiva.Domáce koláče alebo sladké pokrmy jednoducho doladíte k dokonalosti s čerstvo namletým makom. Mlynček na mak, ktorý je tiež súčasťou balenia, určite poteší nejednu gazdinku.

Spoločne s výkonnou keramickou brúskou si môžete nabrúsiť všetky nože. Ľahko a rýchlo s ním nabrúsite čepele nerezových a oceľových nožov, vrátane tých drahších z tvrdenej ocele.

Technické parametre

Farba Biela/Nerez
Maximálny príkon ( W ) 1000 - 1500 W
Počet rýchlostí 8
Miešanie Áno
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Áno
Hnietenie Áno
Strúhanie Áno
Mlynček na mäso Áno
Plnenie údenín Áno
Lis na citrusy Nie
Planetárny systém miešania Áno
Ochrana proti preťaženiu Áno
Pulzný spínač Áno
Protišmykové nožičky Áno
Plynulá regulácia rýchlosti Ano
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby ( L ) 5 - 6
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu