ETA Viki 0599 90000

(0)

Kód: 088018

Výrobca:

Rýchlovarná kanvica.
Objem (L): 0,5
Príkon (W): 650
Materiál: Plast
Regulácia teploty: Nie

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

19,90 € s DPH

16,58 € bez DPH

Na cestách ako doma

Pre pocit pohodlia aj na cestách veľakrát stačí zdanlivá maličkosť – napr. niečo na zahriatie. S kompaktnou rýchlovarnou kanvicou ETA Viki si môžete uvariť teplý čaj, kávu či instantnú polievku kdekoľvek, kde nájdete elektrickú zásuvku. Vďaka malým rozmerom vám nebude zaberať miesto v kufri či taške, a napriek tomu vo svojich útrobách dokáže uschovať dva cestovné hrnčeky a dve plastové lyžičky, ktoré sú súčasťou balenia.

Jednoduchá a bezpečná obsluha

Objem cestovnej rýchlovarnej kanvice ETA Viki je 0,5 litra – teda tak akurát na dva hrnčeky čaju. Koľko je v kanvici aktuálne vody, vám napovie obojstranný vodoznak.

Následne ju ľahko zapnete spínačom ON / OFF, ktorý je prepojený s elegantnou svetelnou signalizáciou prevádzky. Po dosiahnutí bodu varu sa kanvica automaticky vypne. Prípadné usadeniny vodného kameňa potom zachytí filtračné sitko.

Výhrevné teleso je skryté pod nerezovým dnom, čo je nielen bezpečné, ale aj praktické na údržbu. Rizikám pomáha predchádzať tiež bezpečnostná poistka proti prehriatiu a chodu na prázdno.

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 500 - 1000 W
Objem ( L ) 0,5 - 1 L
Materiál Plast
Ochrana pred zapnutím Nie
Indikátor úrovne vody Áno
Nastaviteľná teplota Nie
Vyberateľný filter Áno
Uchovanie teploty Nie
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu