ETA Dritto 3061 90000

(0)

Kód: 088749

Výrobca:

Ručný ponorný mixér
Príkon : 800 W
Počet rýchlostí : 1
Funkcie : mixovanie, šľahanie, sekanie

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

49,00 € s DPH

40,83 € bez DPH

Tyčový mixér ETA306190000 DRITTO vám uľahčí každodennú prácu v kuchyni, či už potrebujete mixovať, šľahať alebo iba niečo rýchlo a nadrobno nasekať. Tyčový mixér DRITTO je elegantný pomocník v plastovom prevedení s výkonným DC motorom o príkone 800 W.

Pohodlná obsluha a prevádzka

Ergonomická rukoväť je vyrobená z veľmi príjemného „soft touch“ materiálu, čím poskytuje užívateľovi pohodlnú obsluhu tyčového mixéra. Disponuje svetelnou signalizáciou prevádzkypraktickým pútkom na zavesenie a skvelou technológiou EasySpeed umožňujúcou optimálne nastavenie rýchlosti podľa potreby.

Vďaka zamykaciemu systému FastLock tyčový mixér veľmi ľahko zostavíte a rovnako ľahko ho rozložíte. Údržba je tiež veľmi jednoduchá.

Príslušenstvo

K tyčovému mixéru DRITTO obdržíte šľahací nástavec so šľahacou metlou a prevodovkou na zaistenie optimálnych otáčok, sekáčik (650 ml) s ostrým srpovitým nožom a protisklzovou gumovou podložkou pod nádobu. Užívateľov určite tiež poteší pracovná nádoba o objeme 1000 ml s držadlom a vekom pre jednoduché prenášanie. Dĺžka napájacieho kábla je 1,3 m.

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 500 - 1000 W
Dĺžka kábla ( m ) 1,3 m
Materiál Nerez/plast
Šlahanie Áno
Smoothie Áno
Sekanie Áno
Pulzný spínač Nie
Obsah balenia šlahacia metla, sekáčik 650 ml, pracovná nádoba 1000 ml objem
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu