ETA Piesta 2160 90000

(0)

Kód: 086459

Výrobca:

Elektrická panvica.
Príkon (W):
1800
Objem panvice (L): 5,5
Odnímateľný termostat s reguláciou teploty: Áno
Rozmery (cm): 38 x 30 x 7
Vhodná na: Varenie, pečenie, vyprážanie, dusenie, zapekanie

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

59,00 € s DPH

49,17 € bez DPH

S dlhoročnou tradíciou, ktorá neomrzí!
Hľadáte šikovného pomocníka, ktorý by v kuchyni rýchlo zaskočil za klasickú rúru, a aj napriek tomu vám pripravil perfektný pokrm? Panvica na pečenie ETA Piesta 2160 90000 v elegantnej kombinácii čiernej farby a skla je už roky tradičným výrobkom českej úspešnej značky, ktorá slávi úspechy v každej domácnosti. Môžete s ňou jednoducho smažiť, dusiť, piecť, zapekať, variť, a to všetko s kompaktným rozmerom, ktorý nezaberá miesto.

Univerzálna panvica na pečenie s tradíciou
Viacúčelová panvica na pečenie ETA sa stala už obľúbenou tradíciou vďaka svojmu všestrannému využitiu. Nielenže vaše pochúťky pripraví rýchlo, ale ponúka tiež zdravú úpravu bez použitia tuku. Upečte si kura, usmažte rezne, zapekajte cestoviny, prichystajte ovocný koláč, panvica na pečenie si hravo poradí s akýmkoľvek prianím. Svojím kompaktným rozmerom 38 x 30 cm a objemom 5,5 litra bez nutnosti platne a sporáku, bude ideálnym pomocníkom tiež na študentské internáty, či chalupy k príprave plnohodnotných teplých jedál.

Kvalitný nepriľnavý povrch
Panvica na pečenie je opatrená špeciálnou antiadhezívnou vrstvou “NANO CERAMIC”, ktorá účinne zabraňuje nežiadúcemu pripaľovaniu a prichytávaniu pokrmov. Tento jedinečný povrch optimálne rozloží teplotu dna po celej ploche, vďaka čomu dochádza k efektívnemu a rovnomernému vareniu. Svoje pochúťky tak môžete pripravovať zdravo, bez toho, aby bolo nutné používať tuk. Kvalitný nepriľnavý materiál vás poteší tiež jednoduchou a rýchlou údržbou, pričom nádobu je možné umývať aj v umývačke riadu.

Jednoduchá regulácia teploty
Súčasťou elektrickej panvice je sklenené veko s nerezovou obrubou, s ktorým budete mať dokonalý prehľad o priebehu varenia. Samozrejmosťou je svetelná signalizácia prevádzky umiestnená na odnímateľnom nástrčkovom termostate. Tu si nastavíte požadovanú teplotu, na výber máte 7 stupňov regulácie až do maximálneho výkonu 200 °C. K výhodám sa radí aj ľahké odobratie termostatu, vďaka čomu môžete celú panvicu servírovať na prestretý kuchynský stôl.

Jednoduchá údržba a zostavenie
Panvica na pečenie ETA vás ihneď zaujme svojou jednoduchosťou a širokým spektrom využitia. K jej prednostiam patrí aj veľmi rýchle a jednoduché zostavenie, ktoré vás nikdy nezdrží pri práci. Všetky diely okrem termostatu ľahko umyjete v umývačke riadu. Na zaistenie stability a bezpečnosti je panvica opatrená protišmykovými nožičkamii. Bonusom k nákupu je predĺžená záruka 3 roky na výhrevné teleso.

Technické parametre

Maximálny príkon ( W ) 1500 - 2000 W
Farba Čierna
Objem ( L ) 5,5
Regulácia teploty Áno
Materiál nádoby Nepriľnavý povrch
Termostat Áno
Rozmery V x Š x H (mm) 80 X 300 x 380
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu