ETA Fricool 1172 90000

(0)

Kód: 072775

Výrobca:

Typ fritézy: Na olej
Množstvo oleja (L):
3
Maxim. kapacita pokrmu (kg): 1
Príkon (W): 1965
Časovač: Nie

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

59,00 € s DPH

49,17 € bez DPH

ETA Fricool, nerez


Obľúbený český výrobca ETA rozširuje svoju ponuku fritovacích hrncov o tento veľmi vydarený model pomenovaný Fricool. Na prvý pohľad zaujme svojim netradičným dizajnom, ktorý vsádza na modulárnu koncepciu, ostro rezané hrany a kombináciu moderného nerezu s tepelne odolnými plastmi vyvedenými v matnej čiernej farbe. Výsledok ovplyvňuje až futuristickým dojmom, čo ešte umocňuje veľké priehľadné okienko umiestnené vo vrchnáku. Tento zdanlivo nedôležitý konštrukčný prvok umožňuje kontrolu stavu potravín bez nutnosti otvárania, čo vám dáva možnosť priebežne regulovať teplotu podľa vzhľadu chutného jedla.

Moderná konštrukcia


Príprava je vybavená niekoľkými konštrukčnými prvkami, ktoré vám pomôžu vylepšiť každodenné použitie. Okrem už spomínaného okienka to je napríklad účinný pachový filter, vďaka ktorému bude vypúšťaná pára zbavená hlavných pachov, čo znamená, že to oceníte nielen vy, ale aj ostatní členovia vašej domácnosti. Praktické sú také tepelne izolované izolované, pomocou ktorých je možné manipulovať s jednou zložkou bez rizika popálenia. Ak pôjdeme tzv. „pod povrch“, narazíme na nepriľnavý povrch fritovacej vane. Ten je zárukou ľahkej údržby a spolu s COOL ZONE prispieva k lepšej chuti vašich pokrmov. Oblasť COOL ZONE je vlastne chladnejšia zóna umiestnená u daných nádob, vďaka čomu sa odpadajúce drobky neprepúšťajú a negatívne neovplyvňujú chuť ostatných potravín.

Jednoduchá údržba


Už spomínaná modulárna konštrukcia je veľmi vhodná hlavne pri údržbe. Jednotlivé diely sa dajú od seba oddeliť a okrem modulu elektroniky s vykurovacou špirálou môžu byť dokonca ďalšie komponenty bez obáv umývané v automatickej umývačke riadu riadu.

Technické parametre

Farba Čierna/Nerez
Maximálny príkon ( W ) 1500 - 2000 W
Displej Nie
Priezor: Áno
Objem ( L ) 2,5 - 3 L
Regulácia teploty Áno
Časovač Nie
Svetelná signalizácia Áno
Typ fritovania Na olej
Materiál nádoby Nepriľnavý povrch
Maximálna náplň oleja 3 l
Rozmery V x Š x H (mm) 255 x 585 x 230
Hmotnosť ( kg ) 3,3
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu