ETA Poseidon 7865 90030

(0)

Kód: 084161

Výrobca:

Príkon vysávače: 1500 W
Hlučnosť: 80 dB
Objem prachového vrecka: 8 l
Typ filtrácie: sáčkový
Akčný rádius/dosah: 11 m

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

199,00 € s DPH

165,83 € bez DPH

3690753.jpg

Viacúčelový vysávač ETA Poseidon v prevedení 4 v 1, je určený na suché a mokré vysávanie, hĺbkové čistenie, čistenie okien a prepieranie kobercov alebo čalúneného nábytku. V kategórii viacúčelových vysávačov disponuje vysokým sacím výkonom až 300 W. Skvele sa tak hodí do bytov a rodinných domov, alebo aj do menších firiem.

Se svojimi funkciamisuchého a mokrého vysávania, šampónovania, možnosťou vysávania tekutín a možnosťou vysávania nečistôt a tekutín bude ideálnym pomocníkom.

Súčasťou balenia viacúčelového vysávača ETA Poseidon je univerzálna podlahová hubica s výsuvnou turbokefou pre efektívnejšie vysávanie kobercov, ktorá účinne pozbiera vlasy aj zvieraciu srsť. Nadstavec na tvrdé podlahy vám umožní vysávanie tvrdých podláh ako sú parkety, plávajúce podlahy, dlažby, lino atď. Turbokefa vám umožní efektívnejšie vysávať koberce, účinne pozbiera vlasy aj zvieraciu srsť. Ďalej sú v príslušenstve stierkaveľká a malá šampónovacia hubicahubica na umývanie okiensacie trubky (kovové dvojdielne), vankúšové hubica s ktorou šetrne povysávate mäkké textilné povrchy ako je čalúnenie alebo vankúše. So štrbinovou hubicou upracete aj v úzkych a ťažko prístupných miestach, a kefka s jemnými štetinkami vám pomôže upratať na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín – najčastejšie na nábytku, obrazoch, stenách apod.

3641078.jpg

Filtráciu zabezpečujú dva mikrofiltre – ochranný motorový a výstupný a syntetické prachové vrecko.

Veľký objem syntetického prachového vrecka 5 litrov šetrí náklady a minimalizuje nutnosť jeho výmeny. Objem odpadovej nádoby na prach / vodu je 8 litrov. Je tu zabudovaný bezpečnostný plavák, ktorý zabráni preplneniu odpadovej nádoby. Objem nádrže na čistiaci roztok sú 4 litre. Čistiaci roztok možno plniť bez nutnosti demontáže vysávača. Integrované čerpadlo umožňuje účinné dávkovanie čistiaceho roztoku. Svetelná signalizácia vás bude informovať o prevádzke čerpadla. V prípade potreby možno zmeniť režim z mokrého na suchý, zmena je rýchla – za pár minút. S veľkým akčným rádiusom 11 metrov bez problémov dosiahnete aj do vzdialených miest. Ochrana proti prehriatiu motoru aktívne ochráni el. motor pred poškodením.

3670140.jpg

Okamžité zníženie sacieho výkonu možno podľa potreby previesť mechanicky na držadle hadice. Viac účelový vysávač ETA Poseidon je vybavený otočnými kolieskami, ktoré umožňujú plynulý pohyb do všetkých strán a zároveň zaisťujú vysokú stabilitu pri pojazde. Kolieska sú úplne zakryté a tým sú chránené proti odlomeniu. Pevné a praktické držadlo uľahčí manipuláciu. Pri uskladnení vysávača oceníte úchyt pre upevnenie napájacieho káblu a vertikálna parkovacia poloha.

Technické parametre

Maximálny príkon ( W ) 1500
Hlučnosť ( dBA ) 80
Objem nádoby ( L ) 8 l
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu