ETA Dasty 3447 90000

(0)

Kód: 088623

Výrobca:

Typ vysávača: tyčový 2v1
Typ filtrácie: 
bezsáčkový
Napájanie: 
akumulátorový (Li-ion)
Doba prevádzky:
60 min
Doba nabíjania (h):
4
Objem nádoby (L): 
0.5

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

129,00 € s DPH

107,50 € bez DPH

4281297.jpg

Tyčový a ručný vysávač 2 v 1 ETA Dasty je praktickým pomocníkom, ktorý polapí prach a špinu vo všetkých kútoch vašej domácnosti. Vďaka výkonnému akumulátoru (21,6 V Li-Ion) s výdržou až 60 minút navyše zvládnete kompletné upratovanie na jedno nabitie – bez prerušovania a obmedzovania káblom.

Cyklónový filtračný systém s kvalitným HEPA filtrom účinne odfiltruje aj tie najjemnejšie nečistoty, ktoré putujú priamo do pollitrovej nádoby na prach. Tú po upratovaní jednoducho vyklepete rovno do odpadkového koša. Žiadne starosti s nákupom a výmenou vreciek sa tak nekonajú.

Jedným pohybom z neho jednoducho urobíte ručný vysávač, ktorý oživí vzhľad čalúneného nábytku ako aj interiéru vášho auta.

4281300.jpg

Medzi ďalšie superschopnosti tohto prachožrúta patria kompaktné rozmerysklopná ergonomická rukoväť a nízka hmotnosť – všetko je prispôsobené pohodlnej manipulácii a jednoduchému skladovaniu.

Na špinu si posvieti

Hubicu vysávača ETA Dasty zdobia LED diódy, ktoré však zďaleka nie sú iba na okrasu. Osvetľujú vysávaný priestor, a tak vám neuniknú ani nečistoty pod sedačkou a v ďalších temných zákutiach.

O perfektnú čistotu vašich parkiet, linolea, dlažby či plávajúcej podlahy sa postará elektrická rotačná turbohubica s priamym pohonom a flexibilným kĺbom. Pri upratovaní je nielen efektívny, ale aj šetrný, a tak sa nemusíte báť nevzhľadného poškrabania podlahy.

Na ručnú jednotku potom ľahko nasadíte priloženú štrbinovú hubicu, ktorá sa dostane aj do úzkych a ťažko prístupných miest, alebo kefku s jemnými štetinkami na šetrné vysávanie pavučín či prachu z nábytku, stien či obrazov.

Vždy pripravený k akcii

Aby ste svojho nepostrádateľného pomocníka našli vždy na rovnakom mieste, je doplnený základňou na nabíjanie a praktické uskladnenie vysávača a príslušenstva.

Jeden nabíjací cyklus trvá približne 6 hodín a sprevádza ho svetelná signalizácia.

Technické parametre

Farba Červená
Maximálna hlučnosť ( dBA ) 80
Objem vrecka/nádoby ( L ) 0,5
Druh filtra HEPA
Počet stupňov výkonu 3
Osvetlenie Áno
Napájanie Akumulátor
Typ batérie 21,6 V Li-On
Doba nabíjania ( h ) 5
Doba prevádzky 60 min
Objem nádoby ( L ) 0,5
Príslušenstvo Turbohubica, štrbinová, hubica s jemnými štetinkami
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu