ETA Adagio 1511 90000

(0)

Kód: 088238

Výrobca:


Typ vysávača : klasický
Vysávanie : Suché
Technológia : vreckový
Napájanie : sieťové
Príkon vysávača (W) : 800
Akčný rádius (m): 13

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

159,00 € s DPH

132,50 € bez DPH

Štýlový ETA Adagio 151190000 v modernom červeno-čierno-striebornom prevedení sa radí do kategórie ETA 4AAAA*.Vysávač disponuje vysokým výkonom, ktorý môžete ľahko regulovať priamo na vysávači, a súčasne nízkym príkonom pre úsporu elektrickej energie vďaka ECO motoru.

Výkonný pomocník do každej domácnosti

Vysávač dosahuje triedy A v účinnosti vysávania ako na kobercoch, tak aj na tvrdých podlahách. Je neoceniteľným pomocníkom pri vysávaní kobercov aj tvrdých podláh, hodiaci sa predovšetkým pre náročných užívateľov, ktorí vyžadujú extrémne účinné vysávanie.

Extrémne účinná filtrácia vhodná pre alergikov

So svojou extrémne účinnou filtráciou je vysávač ETA Adagio vhodný do domácností s alergikmi. Vďaka unikátnemu utesneniu vysávača v kombinácii s kvalitným HEPA filtrom č.13, štyrmi mikrofiltrami a prachovému vrecku, dosahuje filtrácia veľmi kvalitných výsledkov. Na plné prachové vrecko vás upozorní elektronická signalizácia. Celkový objem vrecka činí 4,5 litrov a výrobok je tiež vybavený bezpečnostnou poistkou chýbajúceho vrecka pokiaľ sa stane, že zabudnete vložiť nové vrecko.

Na vysávač sa u vás iba prášiť nebude

ETA Adagio 151190000 disponuje akčným rádiusom celých 13 metrov, dovolí tak jednoducho a rýchlo upratať celý byt. Otočné predné koliesko, sa môže pohybovať v rozsahu 360 °, čím celému prístroju umožňuje hladký a plynulý pohyb. Zadné pojazdné kolieska sú mäkčené a budú tak šetrné k vaším hladkým podlahám, napr. drevené, plávajúce, PVC, vinyl, linoleu, marmoleu apod. Ďalej je vysávač vybavený aktívnou ochranou motoru pred prehriatím. Ľahšiu manipuláciu dovoľujú taktiež kompaktné rozmery. Integrovanú rukoväť využijete v okamihu, kedy bude potreba vysávač upratať na vyhradené miesto.

Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo

Súčasťou balenia je aj bohaté príslušenstvo v podobe univerzálnej podlahovej hubice slúžiacej k prepínaniu pre vysávanie kobercov alebo tvrdých podláh. Turbokartáč je určený pre efektívnejšie vysávanie kobercov, účinne pozbiera vlasy aj zvieraciu srsť vašich miláčikov. Ďalej nájdete v príslušenstve malý turbokartáč pre efektívne vysávanie čalúneného nábytku. Parketová hubice obsahujúca vlákna z konského vlasu je určená pre vysávanie tvrdých podláh ako je plávajúca podlaha, dlažba, lino, parkety apod. So štrbinovou hubicou a dlhou štrbinovou hubicou sa pri upratovaní dostanete do úzkych a ťažko prístupných miest, napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom atď. Vankúšová hubica šetrne povysáva mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše a kartáčik s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín na nábytku, stenách či obrazoch. V príslušenstve nájdete špeciálny nadstavec DermoPet pre ošetrenie kože a srsti domácich maznáčikov zbavujúci zvieratá nečistôt, škodlivín a alergénov, napr. prachu, peľov, roztočov.

*Hodnotenie vysávačov ETA

Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú už viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, rovnako ako úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie, ktoré uspeli na výbornú vo všetkých štyroch kategóriách, nesú označenie ETA 4AAAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejde o energetický štítok.

Technické parametre

Farba Červená
Maximálny príkon ( W ) 800
Hlučnosť ( dBA ) 66
Dĺžka kábla ( m ) 10
Akčný rádius/dosah ( m ) 13
Objem vrecka/nádoby ( L ) 4,5
Druh filtra HEPA H 13
Teleskopická trubica Áno
Napätie ( V ) 230
Napájanie Sieťové
Príslušenstvo podlahová, kefová, vankúšová, štrbinová a parketová hubica, hubica na zvieracie chlpy
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty

Produkty ktoré sa hodia k tomuto