ETA Mio II. Animal 0502 90010

(0)

Kód: 088229

Výrobca:

Typ vysávača : klasický
Vysávanie : Suché
Technológia : vreckový
Napájanie : sieťové
Príkon vysávača (W) : 700
Akčný rádius (m): 13

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

139,00 € s DPH

115,83 € bez DPH

Vysávač ETA Mio II Animal v elegantnom čierno-striebornom prevedení dosahuje hodnotenie ETA 4AAAA*. Navyše je super tichým spoločníkom 71 dB (A) pre komfortné vysávanie, nebudete tak rušiť ostatných členov v domácnosti.

Výkonný vysávač s nízkou spotrebou

Vysávač ETA Mio II Animal disponuje ECO motorom s nižším príkonom pre úsporu elektrickej energie s ochranou proti prehriatiu motoru a navyše šetrí aj vašu peňaženku.

Vysávač s mnohými rozdielnymi nástavcami

Upratovanie celej domácnosti vám uľahčí široké spektrum príslušenstva, ktoré je súčasťou balenia. Parketová hubica uľahčí vysávanie tvrdých podláh, napr. parkiet, plávajúcich podláh, dlažby a lina. Turbokefa slúži pre efektívnejšie vysávanie kobercov a účinne pozbiera vlasy aj zvieraciu srsť. V úzkych a ťažko prístupných miestach vám s upratovaním pomôže štrbinová hubica a dlhá štrbinová hubica, s ktorou pohodlne povysávate prach a nečistoty napr. za nábytkom.

Kefka s jemnými štetinkami je určená pre šetrné vysávanie prachu a pavučín z nábytku či obrazov. S vankúšovou hubicou šetrne povysávate mäkké textilné povrchy ako je čalúnenie alebo vankúše. Nájdete tu aj kovovú teleskopickú trubicu umožňujúcu nastavenie ideálnej výšky a univerzálnu podlahovú hubicu, ktorá sa hodí na všetky podlahové materiály.

Súčasťou príslušenstva je aj hubica na zber zvieracích chlpov vašich domácich maznáčikov.

Účinná filtrácia vhodná pre alergikov

Súčasťou príslušenstva je vrecko ETA Antibacterial, ktoré má špeciálnu antibakteriálnu vrstvu eliminujúcu rast baktérií a zamedzuje ich šíreniu. Navyše obsahuje aktívne uhlie, ktoré neutralizuje nepríjemne pachy. Má tiež vynikajúcu účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc, vrátane peľov, roztočov apod. Disponuje vysokou odolnosťou proti nasatej vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi. Veľmi účinnú filtráciu zaisťuje kvalitný HEPA filter č.12 so špeciálnou vrstvou aktívneho uhlia, ktorá zachytáva pachy. Signalizácia vás včasne upozorní na plnosť prachového vrecka a bezpečnostná poistka varuje pred chýbajúcim vreckom.

Jednoduché ovládanie a skladovanie

Vďakateleskopickej kovovej hubici sa nebudete musieť neustále ohýbať, nastavíte si výšku podľa vašej potreby. Jednoduchým ovládaním mechanickej regulácie na držadle hadice sa zníži sací výkon. Svetelný panel zobrazuje nastavenie aktuálneho sacieho výkonu pomocou presvetlených signalizačných polí.

Ľahší pohyb a vaše pohodlie pri vysávaní zaistí nízka hmotnosť vysávača a otočné predné koliesko o 360°. Zadné pojazdné kolieska sú mäkčené, budú tak šetrné k vašim hladkým podlahám napr. drevené, plávajúce, PVC, vinyl, linoleu či marmoleu. Pre ľahkú manipuláciu vo viacerých pozíciách aj do tých menej prístupných miest možno použiť 2 praktické držadlá vysávača. Extrémne veľký akčný rádius až 13 m umožňuje dosiahnuť do vzdialených miest bez nutnosti prepojovania napájacieho káblu.

Po skončení upratovania môžete tento vysávač skladovať vo vertikálnej, ale aj v horizontálnej polohe a vďaka praktickým rozmerom vysávač ETA Mio II Animal uskladníte aj v malom priestore.

*Hodnotenie vysávačov ETA

Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú už viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, rovnako ako úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie, ktoré uspeli na výbornú vo všetkých štyroch kategóriách, nesú označenie ETA 4AAAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejde o energetický štítok.

Technické parametre

Farba Čierna
Maximálny príkon ( W ) 700
Hlučnosť ( dBA ) 71
Dĺžka kábla ( m ) 10 m
Akčný rádius/dosah ( m ) 13
Objem vrecka/nádoby ( L ) 4
Druh filtra HEPA H 13
Teleskopická trubica Áno
Napätie ( V ) 230
Napájanie Sieťové
Príslušenstvo podlahová, kefová, vankúšová, štrbinová a parketová hubica, hubica na zvieracie chlpy
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty

Produkty ktoré sa hodia k tomuto