ETA Ryan 6345 90000

(0)

Kód: 086291

Výrobca:

Doba prevádzky: 90 min
Dĺžka nabíjania: 1 hod.
Funkcie: zastrihávač vlasov, zastrihávač fúzov, zastihávač chĺpkov
Materiál strihacích nožov: oceľ
Počet nadstavcov v balení: 5
Zastrihovanie bez nadstavca Áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

29,00 € s DPH

24,17 € bez DPH

Viacúčelový zastrihávač 5v1 ETA Ryan, to je profesionálna kvalita pre domáce použitie. Je vhodný pre strihanie fúzov, vlasov, chĺpkov v ušiach aj nose.

Zastrihávač možno používať na sieťovú prevádzku, alebo na samostatné akumulátorové použitie. Kvalitné Li-ion batérie 3,2 V sa nabijú cez adaptér, a jej nabíjanie je niekoľkonásobne rýchlejšie oproti klasickým zastrihávačom - pre jej úplné nabitie postačí 1 hodina. O stave nabíjania vás bude informovať svetelná signalizácia. Zastrihávač potom zvládne byť výkonný po veľmi dlhú dobu - cca 90 minút. Dĺžka napájacieho káblu je 1,9 m, ktorá vám poskytne dostatočný priestor pre manipuláciu.

V príslušenstve nájdete 5 typov výmenných hláv, ktoré sa ľahko nasadzujú a vymieňajú. Veľká strihacia hlava je vhodná hlavne na strihanie vlasov – na ňu je možné nasadiť 2 rôzne vymeniteľné nadstavce s voliteľnou dĺžkou strihu 2; 4; 6; 8; 10 mm / 12; 14; 16; 18; 20 mm. Malá strihacia hlava je vhodná na strihanie fúzov a vlasov – na ňu je možné nasadiť 1 vymeniteľný nadstavec s voliteľnou dĺžkou strihu 1 – 5 mm. Ďalej je v príslušenstve nadstavec na holenie, nadstavec na odstránenie nechcených chĺpkov z nosu, uší a obočia a nadstavec na tvarovanie kontúr.

S čistiacim štetcom bude údržba zastrihávača pohodlná a jednoduchá. Súčasťou balenia viacúčelového zastrihávača 5v1 ETA Ryan je tiež stojan pre odloženie a dobíjanie v kľudnej polohe, nabíjací adaptér, olej pre mazanie britiev a praktický hrebeň.

Technické parametre

Typ batérie Li-On
Počet nadstavcov 5
Doba nabíjania ( h ) 1 hod.
Doba prevádzky 90 min.
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu