ETA Sonetic Holiday 4707 90000

(0)

Kód: 086806

Výrobca:

Typ: sonická
Počet oscilačných pohybov/min.: 31 000
Počet režimov: 3 -šetrný, štandardný, pulzačný
Napájanie:  akumulátorové, 3,7 V (Li-On)

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

59,00 € s DPH

49,17 € bez DPH

Profesionálna starostlivosť aj na cestách

Radi cestujete, ale nechcete sa zaobísť bez riadnej ústnej hygieny? Tak práve Sonická zubná kefka ETA Holiday je s nabíjacím cestovným puzdrom a UV sanitizérom to pravé pre vás. Vďaka kompaktnému cestovnému baleniu sa nebudete musieť vzdať perfektnej ústnej hygieny, nech už sa vyberiete kamkoľvek.

Extrémna výdrž

Vďaka univerzálnemu napätiu (100 – 240 V) ľahko dobijete akumulátor prakticky po celom svete. Akumulátor Li-ion 3,7 V má po nabití extrémne dlhú výdrž (až 3,5 hodín prevádzky).

Účinné čistenie zubov

Sonická kefka vám vyčistí zuby až 31000 pohybmi za minútu a vďaka tomu odstráni dôkladne povlak a baktérie z vašich zubov a ďasien. Na kefke si môžete zvoliť z 3 režimov čistenia zubov (šetrný, štandardný, pulzačný). Chytrý časovač vás každých 30 sekúnd upozorní na odporučenú zmenu „kvadrantu“ čistenia a po celkovom uplynutí 2 minút sa kefka automaticky vypne. Nabíjanie a prevádzka sú doprevádzané svetelnou signalizáciou.

Po skončení ústnej hygieny vložíte kefku do puzdra a po jeho uzatvorení sa automaticky aktivuje na 10 minút funkcia UV dezinfekcie, ktorá pomáha účinne ničiť baktérie na hlavách kefky.

V balení tejto sonickej kefky nájdete micro USB kábel, praktický nabíjací stojan, cestovné nabíjacie puzdro a 2 náhradné hlavice.

Technické parametre

Napájanie Akumulátor
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu