ETA Fenité 5322 90000

(0)

Kód: 084024

Výrobca:

Typ: teplovzdušná
Príkon (W): 1000
Priemer (mm): 31
Povrch: turmalín/plast
Ionizácia: Áno

Tento produkt už nie je dostupný

Len na dotaz

29,00 € s DPH

24,17 € bez DPH

Dokonalý objem pre každú príležitosť!

Chcete vypadať ako by ste práve vyšla z kaderníckeho salónu? S pomocou teplovzdušnej viacúčelovej kulmy ETA Fenité to nebude žiadny problém. Vykúzlite si dokonalý účes, tak ako si ho predstavujete z pohodlia domova. Jeho ergonomický design v bielom prevedení sa vám zapáči na prvý pohľad. Funkcia ionizácia eliminuje nežiadúcu statickú elektrinu, chráni vaše vlasy a výsledkom sú prirodzene lesklé a hebké vlasy.

Bohaté príslušenstvo pre vynikajúce výsledky

Túžite po dokonalej a rýchlej úprave? Teplovzdušná kulma ETA FENITÉ a bohaté príslušenstvo sa o to postará. Medzi príslušenstvom nájdete kefu so zásuvnými hrotmi o priemere 30 mm, ondulačný nadstavec o priemere 21 mm, guľatú kefu o priemere 33 mm, guľatú kefu so zmiešanými hrotmi o priemere 31 mm, plochú kefu a vzduchový koncentrátor, vďaka ktorému využijete kulmu aj ako fén. Voľba vhodného nadstavca pri využití kulmy ETA FENITÉ je úplne na vás. Nečakajú vás ani žiadne komplikácie pri výmene a nasadzovaní jednotlivých nadstavcov z príslušenstva, ich výmena a nasadzovanie je úplne intuitívne a ľahké.

Jednoduché použitie a ľahká manipulácia

Vaše vlasy budú v skvelej starostlivosti, a vďaka príkonu 1000 W je úprava naozaj rýchla a ako od profesionála. Podľa vlastnej potreby môžete vyberať z troch rýchlostí prúdenia a troch stupňov nastavenia teploty vzduchu. Teplovzdušnej kulme ETA FENITÉ nechýba ani funkcia rýchleho ochladenia pre fixáciu účesu. Pohodlné ovládanie zaistí aj mimo iné otočný napájací kábel. Dĺžka napájacieho kábla 1,8 m vám umožní dostatočný rozsah pre ľahkú manipuláciu. S cestovným púzdrom teplovzdušná kulma ETA FENITÉ ľahko so sebou pribalíte aj na cesty.

Technické parametre

Farba Biela
Maximálny príkon ( W ) 500 - 1000 W
Dĺžka kábla ( m ) 1,78 m
Ionizácia Áno
Počet rýchlostí 3
Počet teplôt 3
Materiál Plast
Počet nadstavcov 7
Studený vzduch Áno
Priemer 20 - 30 mm
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty

Produkty ktoré sa hodia k tomuto